Det blev en ganska kÀnslosam söndag, det var mammas födelsedag och precis som för mÄnga andra nu sÄ kunde vi inte ses, i dessa tider. Gud vad jobbigt det Àr, sÄ svÄrt, mer pÄtagligt vid högtider kÀnner jag nÀr man inget hellre vill fÄ trÀffas och umgÄs, kramas och fira. Jag som Àlskar att fira, fixa kalas och överraskningar. Förra Äret hade vi mamma hÀr upp hos oss och fick skÀmma bort henne rejÀlt. I Är fick det bli sÄng och skÄl med FaceTime.

Det var dĂ€remot inte svĂ„rt att veta vad vi skulle överraska mamma med! Jag visste precis vad jag skulle hitta pĂ„ och skicka ner! Milos första akvarell ”Mandrillen” som jag har skrivit om tidigare och visat som Ă€r min absoluta favorittavla hĂ€r hemma. Jag tog den till en riktig ramverkstad för att fĂ„ en finare inramning för jag Ă€lskar verkligen den tavlan Milo gjorde för nĂ„gra mĂ„nader sedan. En som Ă€lskade den ocksĂ„ var Mamma, mormor. Det finns ju bara en av tavlan MEN! LĂ€tt fixat! 🙂

Doodlespot! En app som gör att du lÀtt kan fota ditt barns teckning och Doodlespot fixar den sen direkt till en magisk tavla! Ett Art Print! En plansch dÀr du sjÀlv vÀljer typ av papper, storlek, stil och med eller utan inramning och text. Jag tÀnkte visa dig hur lÀtt det Àr och tipsa hur enkelt du kan göra detta för jag blev sÄ himla glad över resultatet!

HĂ€r Ă€r Milos ”original, – ”Mandrill” dĂ„ jag direkt sĂ„g en Mandrill. Vissa ser en nallen eller kramandes koala, jag ser en mandrill, ÄLSKAR den! Första gĂ„ngen Milo mĂ„lade med akvarell och sjĂ€lvklart var det inte meningen att det skulle bli en Mandrill. Milo Ă€r ju bara 3 Ă„r – ,men visst blev den fin!!

SÄ! Denna kan du nu göra till en tavla till! En tavla av tavlan!

Gör sÄ hÀr!

1- Ladda ner appen DOODLESPOT

2 – Fota den teckning du vill fĂ„ som Art Print, vĂ€lj bilden och börja skapa!

3 – VĂ€lj designmall. Du ser enkelt vad som hĂ€nder med bilden nĂ€r du gĂ„r mellan mallarna. Jag ville ha den ganska ”clean” eftersom det var en rektangulĂ€r form frĂ„n början och jag ville fĂ„ med hela bilden. Jag valde ”minimalistic 1” för i den kan man ocksĂ„ lĂ€gga till text lĂ€ngst ner. Jag ville ha med Milos namn sĂ„ skrev ”MILO

4 – VĂ€lj sedan storlek och om du vill ha den inramad och om sĂ„ vilken fĂ€rg ramen ska ha. Jag tog 50X70 och vit trĂ€ram.

Din tavla skapas nu pĂ„ nĂ„gra sekunder och du kan ocksĂ„ spara ner en fin bild pĂ„ det fĂ€rdiga resultatet i vĂ€ntan pĂ„ din tavla! Kolla! 😃

Med koden tessmodig sĂ„ fĂ„r du 20% hela maj ut! 🙂 OCH!! Jag kan verkligen slĂ„ ett slag för att vĂ€lja hemleverans som Doodlespot har börjat med nu! SĂ„ slipper du skicka dina nĂ€ra och kĂ€ra, eller dig sjĂ€lv, för att hĂ€mta ut paketet. DĂ„ fĂ„r du det hemlevererat direkt till dörren! För mig kĂ€ndes det sĂ„ bra för pappa tog emot det nĂ€r det plingade pĂ„ dörren och gömde det för mamma! 🙂 SĂ„ slapp jag skicka ner pappa till ICA!

Överraska mormor, morfar, farmor, farfar, dig sjĂ€lv, partner eller en vĂ€n! Blir ju sĂ„Ă„Ă„Ă„ fin personlig present! ÅH! Kom pĂ„! Kul studentpresent ju att fĂ„ en plansch av en teckning som man gjorde som liten! Det skulle jag vilja ha! 🙂

Prova! SÄ kul sÀtt att lÄta teckningarna leva!

Se fÀrdiga resultatet och mer hur jag gjorde tavlan till mamma i film pÄ min Instagram @tessmodig. I flödet och i min IGTV. Blev mÄnga tÄrar nÀr vi ringde upp och fick vara med nÀr mamma öppnade den!

Kram pĂ„ er och va rĂ€dda om er!đŸ™đŸŒâ€ïž

DOODLESPOT

Kod tessmodig

Kod gÀller hela maj.

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *