Perfekta lockar

Någon mer som har lite mer tid över nu för att surfa och scrolla runt på nätet! Jag räcker upp en hand! Att handla via nätet har jag dock alltid föredragit men än mer nu, när man kanske inte direkt tar sig till dom större butikerna eller galleriorna. Shoppa på nätet behövs ju inte handsprit! 🙂

Kommer du ihåg mitt evigt letande att få till dom där fina lockarna, på så enkelt sätt som möjligt! Jag är ju inte jätteduktig när det kommer till hår direkt, eller duktig, jag är nog lite lat och inte tar mig tiden till att få till den där fina frissan och snygga svall. Jag har inge tålamod. Det brukar bli lite som det blir. Men NU! Nu har jag ju massor av tid och jag tror jag har hittat den! Den optimala locktången! Jag fick tips om pozehair.se och tror deras locktång kan passa mig! Jag tänker på den HÄR! Det jag gillar är att den har 5 olika skaft, i olika storlekar och att håret lätt snurras runt utan att sitta fast. Riktigt sugen på den för då tror jag att den kan passa alla hårlängder och hårtyper när man har dom där olika alternativen. Såg samtidigt att dom har hur mycket som helst inom löshår som nog är det som dom fokuserar mest på och har ett otroligt utbud på det! Clip On kanske?! Du hittar allt inom löshår HÄR! Vore ju kul att testa det med, framför allt om man bara lätt kan sätta i det själv och ta av vid behov. Testar du så hör av dig! Vore kul att höra så ska jag prova locktågen!

Såg det där fina hårbandet också, tänker direkt midsommar! Som för övrigt bara är 65 dagar kvar till! Va!? 🙂 Hoppas innerligt vi alla kan få fira det med nära och kära så inte även midsommar blir ”inställt” i år. Vi har mycket att ta igen i höst eller hur!

Ha en fin dag! Och va rädd om dig!

Kram

Tess

I betalt samarbete med Poze Hair
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *