Blinding by the lights

Men hallå och GODMORGON! Vilket väder!! Så om +6 grader men det är ju SOL!!

Rubriken! Kommer på mig själv att jag sitter och nynnar på den låten nu! Men den är ju SÅ bra! Blinging Lights med The Weeknd! Har du inte hört den – sök den, höj volymen och spela den! Fredagskänsla! En absolut favorit just nu!

Någon mer som sitter med drömmar och tankar om att resa men inte riktigt vet vad, hur man ska göra i den ”oro” som nu råder? Tänker då på ”Coronatider”. Vi hade tänk att resa i påsk, och jag som aldrig är nojig, vi kommer faktiskt att avvakta, för att se vart allt detta tar vägen.

Så! Under tiden! Något som däremot är helt säkert det är att solen kommer tillbaks! Och kommer ju redan med sina glimtar emellanåt! Som idag! Vilka dagar vi har haft i februari! För snön som kom har jag redan förträngt! 🙂 Och det leder mig in på att leta nya glajjor – något som jag ÄLSKAR! Känslan att öppna upp fodralet till helt nya solglasögon och äntligen börja använda dom! Det här är helt klart min tid på året! Med vår och sommaren framför oss!

Ni känner ju mig, jag gör alltid collage när jag googlar runt, samlar mina favoriter, så har jag dom framför mig och väljer sedan därefter. Med solglasögon är nog min stil åt stilrena, tidlösa, klassiska hållet. Som man kan ha både till jobbmötet som till vardags eller på semester.

Jag googlade runt – ett tips! Mister Spex! Dom har en tjänst där du kan beställa hem glasögon och testa gratis samt ett virtuellt provrum! Tackar! Perfekt! Jag gillar absolut mer att beställa från nätet, vilket tom med solglasögon blir ju smidigt här. Men sen då! Såg att dom även har vanliga glasögon vilket gör mig stilla påmind att jag borde boka tid för en synundersökning. I tonåren hade jag glasögon, svag styrka men behövde dom då på långt håll. Sen försvann det men jag kan känna lite nu när jag tex kör bil, att jag sitter nog och spänner mig för läsa skyltar och känner på kvällen att jag blir tröttare..borde kolla det där, vore oavsett skönt att ha glasögon igen när jag kör bil i alla fall.

Så – några favoriter nedan som jag tänker att jag sätter ihop. Klassiskt, snyggt, stilrena, tidlösa..ska hoppa in i det där virtuella provrummet och prova lite. Vilken är din favorit? Jag hittade solglasögonen hos misterspex.se och alla olika modellerna hittar du länk till nedan. Jag har tyvärr ingen rabattkod till dig men! Jag såg att dom har vinterrea just nu!

20% på alla glasögon och solglasögon!¹ – Kod: VINTER20

Ha en fin fredag!

Kram

Tess:)

 1//2//3//4//5

 

I stolt samarbete med www.misterspex.se
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *