Happy FRIDAY

Nämen hörrni! HAPPY FRIDAY!! Åå! Hittar mig själv under uttrycket och ser alla gamla inlägg här – tänker – ska jag ta upp bloggen igen? Jag har verkligen pausat den och enda anledning är att jag älskar Instagram mer, att fota, filma och göra filmer med musik, Instastories alltså! Det är min grej! Hur kul! 😄 och ni är så mycket närmre mig där med alla fina kommentarer jag får och svarar er. Känns som jag känner fler av er fast vi aldrig har träffats. Konstigt va! Men jag gillar det. Ni Mina ”stammisar” mina flitigaste följare. Ni är magiska med all kärlek ni sprider. Där är faktiskt sociala medier häftigt! Jag vet verkligen själv, bloggar som jag läser och kanske gillar något så lägger jag aldrig en kommentar. Men på Instagram gör jag det hela tiden. För det är nog enklare, lättare, snabbare. Eller? Så här inne är det så tyst. Nog det jag har kommit fram till då jag tänkt – varför tycker jag inte det är kul att blogga mer? Känns bara som en ”envägskommunikation” and I dont blame you. Det ÄR bökigare att kommentera bloggar med namn Mail och allt man ska skriva in. Jag ser ju att ni är här, och får ju nästa dåligt samvete när jag ser på statistiken att ni finns kvar men jag gör inga inlägg 😔🙈 Så fråga – kommentera om ni vill el hör av er på Insta – ska jag ta upp bloggen igen? Hm.. saknar er ju!🤗❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (2)
 • Kerstin

  Hej Tess!
  Jag håller med jag hör till dom som är dålig på att kommentera men läser alltid din blogg vilken jag saknat länge nu. Jag har inte instagram så jag skulle bli väldigt glad om du fortsätter att blogga, men det är som sagt upp till dig. Det är så roligt att få följa lille Milo i hans utveckling… han är så fin o go.
  Kram/Kerstin

  • tessmodig

   Nämen åh! Hej Kerstin! Vad glad jag blir att höra av dig! Blir pepp direkt att börja blogga ingen men åh! Kan verkligen inte bestämma mig. Knepig känsla det där – ska jag el ska jag inte – en kanal som har känts så ”tom” för mig även om jag ser att ni finns där. Har inte lagt ner den helt och kanske – kanske börjar jag igen. Tack för att du hörde av dig! Det värmde! Ska fundera en sväng till😄🤗💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *