15% hos Ajlajk till Söndag!

Åh! JA! Jag har fått en kod till dig! Hos mina favoriter och vänner på Ajlajk! Vad glad jag blir!

Nu under hela Fashion Week får du 15% rabatt, på HELA sortimentet! SÅÅÅ mycket fint det har kommit till hösten nu! Du måste in och kika! Se även mitt tidigare inlägg här när jag hälsade på gänget igår under Fashion Week och fick en sneak peak på nyheterna. Mycket eller rättare sagt det mesta har dom redan uppe i deras webbshop!

Har skrivit det innan, en av sakerna jag älskar med Ajlajk är att varedan plagg som dom har, finns alltid i flera färger! Så lätt att mixa och matcha!

In och frossa! Unna dig något fint! Det är du värd! Sa jag till mig själv iallfall igår! 🙂 Här hittar du dom!  www.ajlajk.nu

Använd koden TESS15. Koden gäller from idag och under hela Fashion Week tom söndag 18 augusti 00:00

Happy shopping!

Kram
T:)

Posted in: Rabattkoder
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *