”Tänk om Milo föds 4 januari, då får han sin halvårsdag på 4th of July! 🇺🇸🎊 Det ska vi alltid fira då!” Så sa jag redan i oktober 2016, med ett BF för Milo 31/12, men vi skrev i snön Christer och jag 4/1 2017, som egen målbild, bilden som jag hade som bakgrund på min mobil hela vintern. För vi tänkte – är det på självaste nyårsafton som Milo är beräknad, då får han tusan, eller jag, hålla igen till nästa år! 😂

Och Milo kom..4 januari!😍🎉

Milo – you were made in L.A så 4th of July kommer alltid att vara din dag! Som mamma sa! Vår dag! Så vi alltid får fira dig fler gånger. Mamma tycker det är så kul med kalas vet du! Idag blir du 2,5!! 😀

GRATTIS älskade, godhjärtade, omtänksamma, nyfikna, roliga, glada, kloka, smarta Milo! Du fyller våra liv med så otroligt mycket och vi är så stolta över dig! Mamma, pappa älskar dig! Oändligt!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *