Skrev jag inte nyss att det var 17 dagar till midsommar! Nu är det 3 dagar sedan! Time flies!

Vi har precis kommit hem efter en väldigt mysig vecka nere i Skanör hos mina föräldrar. Jag och Milo åker ner redan förra måndagen och sen kom Christer på onsdagen. Denna midsommar fick vi också besök from the states. 🇺🇸 Saras värdfamilj som landade i Köpenhamn för ta sig vidare uppåt så då passade vi på att börja deras svenska vistelse med midsommar! Bra timing! Och kul första gången här, med riktig midsommar OCH! Fint väder! Var vi många som höll tummarna för det eller! Vilken tur vi hade! Även fast jag hörde att några fick regn i landet. Vi hade tur. Högsommar och jag badade tusan tom i havet!✌🏼😃🌊

Och! Här kommer pyntet jag skrev om för några veckor sedan! Ni känner mig! Älskar att pynta! Sverige möter USA! Var ju tvungen att ha lite USA ballonger med och alltid perfekt i mammas och pappas uterum att göra fint!:)

Allt kommer från mina vänner på Partytajm! Du hittar det HÄR! Favoriterna ballongerna med ”Drinks”! 😃🔝

Glassarna! Älskar dom! Från Partytajm med och Milo hade hur kul som helst med dom! Att servera och bjuda oss alla glass, smaka och leka glassaffär. Så fina!😃🍦

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *