7 timmar yoga på 2 dagar! I helgen som var så firade jag och min barndomsvän Sandra våra fyllda 40! Jag kommer nog fira i några år till att jag har fyllt 40! Det tar ju liksom inte slut.😄🎉

Vi hade Yasuragi inbokat lörd-söndag härn ute på Hasseludden, en unik exklusiv yogaweekend med celebert besök av yogaikonen Adam Hesler och Holy Davis som skulle hålla yogaklasserna. Jag har blivit helt biten av yoga men fortf nybörjare men känner att jag verkligen blir bättre för varje pass jag kör och älskar att jag har fått in det i min vardag nu efter att ha sagt det så länge. Och Sandra då, som inte alls provat yoga mer än 1-2 gånger var helpepp att utmana sig själv med helgen. Så glad över det. Och så lyxigt!

Sandra kom på fredagen så jag överraskade med ballonger och champagne och lät kalaset börja!

Grattis grattis grattis till oss! Let’s celebrate! 🤗🎉Ballonger från Partytajm.Lördag:

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *