Glad Nationaldag

Godmorgon! Och Glad Nationaldag! OCH vädret!! Redan strålande solsken 7 på morgonen! 7?! En ledig dag? Både Christer och Milo sover fortfarande. Men jag vaknar likt en ställd väckarklocka så sitter med en kopp kaffe och Nyhetsmorgon har ju inte ens börjat på TV4. DÅ! Då är man uppe för tidigt! Men desto bättre ”bloggläge” så lägger några rader till dig och en lite Nationaldagshälsning!

Vad ska du göra idag?

Jag håller min två klasser på SATS som jag är så glad över att dom inte togs bort trots röd dag för då får jag träna med dig! BODY PUMP 11:00 och Cykel därefter 12:15 i vanlig ”torsdagsordning” SKÖNT! Sen! Sen ska vi mysa jag och Milo och Christer och tar båten ut efter Milo haft sin sovstund och så ska vi möta och hämta upp våra vänner i stan, Jessica och Johan med vovven Ludwig, så firar vi lite och äter middag på båten!

Önskar dig en fin dag!

Kram

Tess:)

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *