Midsommar

Men hörrni! 17 dagar kvar till midsommarafton! Sen blir det mörkare igen! Nä! Nu ska vi inte tänka så! F´låt! 🙂

Modigs har två toppenställen för midsommar! Varannat år blir det uppe i Dalarna hos Christers föräldrar, varannat år nere i Skanör hos mina. Och i år är det dags för Skanör igen! Både Skanör och Dalarna kan verkligen det där med midsommar! Är det midsommar så är det and you know me som ÄLSKAR att pynta! Självutnämnd festgeneral! I år kommer vi också ha celebert besök från USA som är med oss så desto roligare att göra det till en riktig svensk midsommar! Tacksamt tema med svenska färgerna och alla blommor! Svårt att misslyckas!

Mina favoriter och kompisar på Partytajm har jätte fina saker och vet du vad fördelen är! Att shoppa på nätet – då kan du ju skicka det direkt till festen! Så jag har beställt lite fint nu, i god tid för en gång skull.. 🙂 och skickar direkt ner till mamma och pappa! Så slipper vi packa och ta med oss det ner.

Här kommer några favoriter där Partytajm i vanlig ordning gjort det så lätt för dig med ”Midsommar” som färdig kategori där du hittar allt lätt samlat. Älskar att dom gör så. Så mycket enklare att hitta allt då. Du hittar Midsommar HÄR! 

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *