I CAN I WILL ✨

Bara namnet är så bra! Älskar det! Lika mycket som jag älskar kläderna! Det har kommit in såååå mycket snyggt hos ICANIWILL med nya fräscha träningskläder. Extra glad är jag för genom mitt ambassadörskap så kan jag alltid ge dig 15% rabatt på deras kläder! Det blir en del! Gäller på ordinarie pris och alla nyheter ligger ju på ordinarie. Du måste in och titta!!

Här är mina Top 3 som jag tänker inskaffa mig. Nya träningskläder motiverar mig. Alltid kul att dra på sig en ny topp eller nya tights! Så kolla! Kollektionen med palmerna!! Åååå! Hoddien!! Och! Matchande set i FÄRG!! Måste säga att deras sportbh är faktiskt riktigt bra. Jag som har lite större byst och annars inte kan ha ”vanliga” bomullbh direkt. Men dessa är mycket mer stabila och så himla sköna. Jag tar inte den direkt på löprundan men i gymmet och framförallt på yogapasset så älskar jag att ha dom. Framförallt toppen här nedan i färg, som har en lite längre bredare kant nertill. Perfekt på yogan! Dock har jag en tröja el topp över.

I sommar tänker jag få in färg i min träningsgarderob. Så snyggt!!!

Använd koden ”TESSMODIG15”

Väskan förresten! Köpte den förra veckan, och i rosa! Äntligen hittade jag en bra träningsväska som både är en bag och ryggsäck då du kan ändra remmarna. Bra förvaring med massa små fack!

Du hittar allt HÄR!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *