Blått är flott

GOOOOMORGON!! Det är Tess! Tess Modig! Hon med bloggen du vet! För jösses! Glömde jag bloggen på Grekland eller?! Jag har tusan inte bloggat sedan dess! Och vet du! Av en enda anledning. Jag har helt uppdaterat på Instagram, bara, och ska vara helt ärlig, jag har glömt bloggen lite. INTE bra, för jag älskar verkligen att blogga! Jag är tillbaks! Och tänkte – vi börjar med ett collage – vi har ju kört igenom lite färger – nu tar vi…blått! JA! Blå en av mina favorittfärger! Så här kommer lite ”blåa favoriter” – jag som själv älskar att frossa i collage – kul att få lite tips. Och sen älskar jag att matcha, dom små detaljerna, som inte behöver kosta så mycket! Älskar Nr1, Nr2 – örhängena bara till ett par jeans och t-shirt, eller till en fin sommarklänning, och så nytt mobilskal till det nr 9! Väskan! Klockan! Ah! Du ser ju! 🙂

Kram på Er!

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Passfodral / 2. Örhängen / 3. Laddkabel / 4. Clutch / 5. Kuvertväska / 6. Korthållare / 7. Powerbank / 8. Solglasögon / 9. Mobilskal / 10. Väska / 11. Klocka

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *