Löpning

Det är just det här jag gillar med löpning, som har fått mig att nästan bli beroende, det trodde jag aldrig, jag gillade INTE att springa tidigare, men jag har börjat känna tjusningen nu och framförallt friheten att ha med mig dom där löpskorna och dra på dom precis när jag vill, när det passar, inga tider att passa, bara sticka ut. Och känner så bra komplettering till mina andra fasta pass som jag instruerar på SATS. Det här blir verkligen min egenträning. Och jag har verkligen börjat njuta av löpningen nu. Jag ser men framförallt känner resultat med, hur mycket lättare det går nu, och det motiverar ju självklart med då det var galet trögt i början och kände mig så dålig på löpning. Men är det inte så i allt, man måste göra det om och om igen, och inte ge upp. Nu springer jag inte långt, inte jätte snabbt, spelar ingen roll, bara man gör det.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *