Klippning för barn

Har vi det här i Stockholm? Tipsa gärna för jag hittade ingen när jag googlade runt – frisörsalong för barn, som blir lite roligare med tex bilar och flygplan att sitta i. Vi har ju varit så bortskämda med vår Divo som kommit hem och klippt Milo och som Milo varit så van vid men Divo har lagt saxen på hyllan så vi har inte sen dess hittat någon bra. Svårt att slå Divo.❤️ Så ville göra det lite kul för Milo och hittade iallafall nere i Malmö, med just allt det där som jag önskade och mer därtill! En hel salong bara för barn!! Och precis som jag önskade – med bil, tåg och flygplan att sitta i, med TV framför där Milo fick välja favoritprogrammet och! en hel lekhörna och där föräldrarna får kaffe medan ni väntar. Salongen heter Klipp och Lek och ligger i Västra Hamnen och timeingen var perfekt då jag tänkte då tar vi det när vi åker ner så får Milo klippa sig i Malmö helt enkelt.

Så fint det var här och vad kul Milo hade! ALLA hans favoriter bland leksakerna. Vi kom i god tid så vi lekte lite innan. Sen tittade vi på Bamse medans Milo blev klippt, i bilen som Milo valde själv att sitta i. Och fick klubba efter förälderns godkännande. 🙂 Hit tänker vi gå tillbaks och blir ju perfekt till midsommar när vi ska ner igen!

Och tjusig blev Milo! Så fin! Och så duktig!🤗❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (3)
 • Catarina Norlen

  Hejsan!

  Vi har klippt vår tonåring sedan hon var tre år i Farsta Centrum där de har både en nalle och en motorcykel att sitta på och så får man just en god klubba när man är klar.

  Ha en härlig semester

  MVH

  Cattis grannen från Älta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *