BADBOMBER!!

Milo.är.tokig.i.BADBOMBER! Tror det började i L.A när han fick en badbomb av sin kusin. Nej!! Men gud! Nu vet jag! Kom på medan jag skriver! Milo hittade det själv på youtube! I julas medan vi var i L.A! Just det! Så var det! Gud vad han skrattade åt ett speciellt klipp som han helt nått själv, med en liten kille som badade med en badbomb och kastade den så det skvätte. Milo skrattade så han kiknade. Då fick han en badbomb av Amanda och älskade den och skulle göra likadant som pojken! Sen dess så har det gått åt en och annan badbomb. En dyr ovana men, dom har faktiskt hjälpt oss att få Milo vattenglad igen för att från att ha älskat vatten sen Milo var riktigt liten så helt plötsligt i början av sommaren, då Milo 1,5 år, så vägrade han bada mer. Han ville inte ens få vatten på händerna och jag undrade om något hade hänt på förskolan för det kom så plötsligt utan att jag och Christer kunde förstå varför, det gick verkligen inte att få i honom så Milo förra sommaren höll sig verkligen i vassen. Inte ens på den väldigt låggrunda sandstranden hos farmor och farfar ville han gå i. Men, så plötligt vände det, på Cypern i september då vi hade en egen pool där vi bodde och hade hur mycket tid som helst att ta det lugnt och pedagogiskt och plötligt kom Milo vattendjuret tillbaks. Nu älskar han att bada. Badbomben, tack youtube sen hade han också hittat en stor favorit innan vi åkte till Cypern ”Alice simmar” på Barnkanalen, en glad liten tjej, som älskar vatten, som ska lära sin mamma att dyka. Tror det är 8 delar, allt med Alice i simhallen. Alice är stum också så kör teckenspråk och Milo är helt fascinerad av dessa program och av Alice. Hela hösten har han plöjt dom och ropar ofta ”Alice simmaaar!” och då ska jag sätta på Barnkanalen. Så youtube och barnprogram kan hjälpa! Om man hittar rätt, och det har Milo verkligen gjort, helt själv. Så idag efter mitt pass på SATS inne i Malmö så passade jag på att köpa lite BADBOMBER! Det blev bad ikväll, igen!☺️Åh! Milo på Cypern september 2018❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *