3 för 2!

Nu kan du verkligen förnya träningsgarderoben! Just nu hos ICANIWILL så är det kampanj på alla ”seamless” – toppar, byxor, tröjor! Herr & Dam och vet du!! Kampanjen beslöt dom att du fortfarande kan kombinera med min rabatt till er med ytterligare 15% rabatt!! Och sen helt galet – beställer du dessutom över 1000:- så erhåller du en present. Sist jag beställde fick jag en blå topp och innan det en långärmad tröja herr som jag tog till Christer så det är jätte fina saker dom ger dig och det ser du i kassan när du kommit upp till 1000:- vilket plagg det är men du måste själv kryssa i den!! Så glöm inte det!!

Här är lite favoriter i ”seamless” och dom plaggen det gäller är också markerade ”3 för 2”

Glöm inte ange de båda koderna i kassan! ”3FOR2” ”TESSMODIG15”

Favoritsettet! Älskar ”nätet” på både tröja och byxa! Och att den är lite högre i midjan! 👌🏼⭐️

www.icaniwill.se @icaniwill

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *