Nyklippt

Min Tesse! Min frisör sedan 2006! Som jag hittade när jag flyttade till Fridhemsgatan. Sen gick jag hos Tesse i alla år tills 2012/13 då Therese gick på mammaledighet. Det var då jag hittade min fina Divo som klippt mig tills nu men nu har Divo tyvärr lagt saxen på hyllan för att fortsätta med sina elever på skolan. Så Tesse är tillbaks, bra timeing efter sitt andra barn och nu i istan igen då hon var en sväng på salong i Sumpan. Nu! Nu är hon på C’aput igen exakt där vi var förr, och samma stol. Snacka om nostalgi och vi hade ju hur mycket som helst att prata om. Tur att jag skulle både klippan och nu äntligen slinga mig igen efter att låtit håret vila ett år. Vi hade ju några timmar på oss. Så nöjd! Alltid så duktig. Lite,lite ljusare, behöll mitt korta något uppklippta men drog slingorna även under nu så jag fick bort tidigare ombren och enbart ljusa uppe som jag så länge haft. Jag ville ha en helhet men fortf naturligt och inte för ljus som jag lämnat nu. Jag blev jätte nöjd. Men roligast av ally var att träffa Tesse igen!😃🤗💇🏼‍♀️🙅🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙌🏼🙌🏼❤️åh herre gud! Denna ”före” bild!😱😱😂Bättre efter heller hur! Tack Tesse! Stjärna as always!✨💋

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *