Ny träningsgarderob!

Gooomorgon!

Något som funkar för mig, för att motivera träningen, bla, det är nya träningskläder! Känslan! Kasta ut dom där gamla, slitna tightsen eller toppen som inte sitter så bra längre som man har haft alldeles för länge, byta ut mot något nytt. Det där lilla som kan göra skillnad. Jag har en helt ny favorit nu när det gäller träningskläder. Från att ALLTID gått i NIKE tidigare. Fastnade liksom de. När man sen plötsligt hittar det! Älskar hela kollektionen från mina nya favoriter @icaniwill som jag dessutom nu har blivit stolt ambassadör över! 🤗 Och så helt plötsligt börjar vi dessutom sälja dom på SATS med! Lycka! Så fina kläder för både Herr och Dam och håller riktigt bra kvalitet och känner för en gång skull bra priser. Det är tusan inte kul längre att köpa ett par NIKE tights som halvt ruinerar en. Så! Ännu bättre blir det, hör du vad pepp jag är!😄 Jag har en kod till dig! Yay! Älskar när jag kan ge er det då jag blir så glad själv när man hittar koder på nätet. Du får 15% på hela sortimentet! Uppge bara koden ”TESSMODIG15” i kassan! Du MÅSTE kika in kläderna! Här senaste i min garderob Khaki Rosé Limited Edition! Så fiiint att gå ifrån allt svart lite som jag alltid hamnar i! Och extra kul att dessa är just limited så skynda på!

Kläderna hittar du på www.icaniwill.se

Rabatt gäller på ordinarie priser.Jag är 173 cm lång och väger 60 kg, jag har M i topp och XS i byxa då just denna byxa gick jag ner en stlk då S som jag annars har satt lite löst över mina vader. Har S i dom andra tightsen.

”TESSMODIG15”

Because you’re worth it!☺️✨

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *