Classics must have items

Ja, rubriken lät snyggare på engelska! 🙂

Nu du! DET HÄR! Det här är precis min stil! Iallafall som jag VILL se ut! Och vad jag letar efter just nu! ÄLSKAR den stilrena ”casual” avslappnade looken, som funkar både till vardags, men för jobbmötet, till gymmet och sen för hämtning på förskolan. Snyggt men inte för dressat. Trenchcoaten! Vårens ”måste ha”, ursnyggt till jeans! Med ett par ballerina, klackar eller sneakers, den där trenchcoaten gör ju liksom sitt! Älskar färgerna, älskar ”basplaggen” älskar collage som inspirerar mig själv. Vill köpa ALLT! Hittar du någon favorit?
Kram
Tess

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Byxa / 2. Trenchcoat / 3. Topp / 4. Klänning / 5. Scarf / 6. Boots / 7. Jeans / 8. Örhänge / 9. Blazer / 10. Skjorta / 11. Kjol / 12. Polo / 13. Sneakers

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *