VAB

Vi kom inte undan vabruari. Hemma med en liten sjukling med feber. Hoppas det stannar där då det nu endast är just feber, ingen förkylning, inga öron. Milo ändå, trots rätt hög feber i måndags, alltid så himla glad. Men förstår så väl nu att han är sjuk och behöver ta det lugnt. Onsdag idag och tredje dagen hemma. Nu feberfri så vi får se veckan utan stress tillbaks till förskola. Önskar fler tänker så för usch vad man möter sjuka barn nu där flertalet verkligen INTE borde vara på förskolan. Allt för många stressade föräldrar på sin väg tillbaks till jobbet. Det är inte värt det. Inte för allt jobb i världen. Klart ekonomin får en törn men samma där, man får vara förbered på det och vi alla vet väl hur januari, februari brukar se ut, som småbarnsförälder kan ju inte det komma som en överraskning, det lärde jag mig iallafall väldigt snabbt och att det kallas vabruari av en anledning. Låt oss hjälpas åt. Låt våra barn få vara hemma när dom är dåliga, stressa inte tillbaks, och när hemma, var närvarande, ta vara på tiden, för så om sjuk så är det rätt mysigt ändå, att få dom här hela dagarna ihop, och det vet jag att vi är två som tycker.❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *