Weekend is loading…

Svart tema och collage sist, ska vi ta ett collage och lite inspo för mys och kommande helg! I lite grått tema! Vad tycker du om det här! ÅÅÅ! Tommy Hillfiger har alltid varit en favorit för mig. Och grått tycker jag faktiskt är ursnyggt i alla dess former. Ta hoodiesarna där nere, till ett par jeans. Eller hela dressen där nr 1 och 2! Love it! Och rosa 4 och 8! Att strosa runt i en söndag! Fint, fint, fint, fint! Vilken är din favorit?

Trevlig helg!
Kram

T:)

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. T-shirt / 2. Bralette / 3. Bralette / 4. Topp / 5. Byxa / 6. TOMMY HILFIGER TOMMY GIRL EAU DE TOILETTE / 7. Hipstertrosa / 8. Shorts / 9. Hoody tröja / 10. Tröja / 11. Stringtrosa / 12. TOMMY HILFIGER GETAWAY WEEKEND TOMMY GIRL EAU DE TOILETTE

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *