Forma Vita

Efter möten så avslutar jag fredagen med fredagsmys hos bästa Formavita på Söder. Forma Vita har salonger både på Söder och i Hammarbysjöstad och idag blev det på Söder, perfekt då jag var på Ringvägen innan.

Sist så gjorde jag en riktig skön ansiktsbehandling med kemisk peeling. Jag har börjat tycka det är så kul med vård av ansiktet nu, jag vill inte påstå klassikern ”40 års kris” för det handlar inte om det, långt ifrån, jag har ju aldrig hamnat där. För mig handlar det om att jag blivit mer noga att ta hand om mig själv nu och blivit mer intresserad av hudvård efter att inte ha tänkt på det alls. Att ta hand om sig själv och unna sig det och känna känslan därefter. Jag som aldrig gjort någonting under mina 40 år, jag inte ens har haft någon speciell ”ansiktsrutin” morgon och kväll med bra produkter, jag har inte känt att jag har behövt men det behöver man väl nog alltid, så om i förebyggande syfte, men det har nog varit blandat av att jag inte prioriterat tidigare att lägga pengar på det, för det kostar ju en del, till ointresse som sagt och okunskap, men nu har jag börjat tycka det är kul, för det är en skön känsla och nu när jag hittat rätt, och kommit hit, för det handlar det ju också om, att hitta bra, kunniga personer och salong dit man vill komma tillbaks. Här har jag ju tagit bort mina pigmentfläckar på kinderna som jag tidigare skrivit om och det är det jag ska göra idag igen men då på dekolletaget. Linda som hjälpt mig tidigare visade en bild på sin mamma som hon hade fixat och gud va fint det blev då jag har fått enormt mycket pigment där genom åren, som älskar att sola. Dock nu, främst efter jag gjort behandlingarna med så fina resultat, så har jag blivit mycket mer reserverad i solen så bara det är ju bra, behandlingen har fått mig mycket mer medveten. Nu när jag blev så fin i ansiktet med alla fläckar som försvann så tänkte jag då tar vi resten med. Så jag ska mysa lite här innan det är dags för hämta lillprinsen. Någon annan som längtar att öppna upp helgen?

Kram från Tess och trevlig helg!🤗🎉Forma Vita hittar du HÄR!

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *