Reunion Marilyn

Dom sålde slut, bokade ett större ställe, säljer slut igen!! Christer och Boris – radarparet back in the days här i L.A då dom spelade ihop, DJ på Marilyns, då en av L.A då största klubbar, dom körde en reunion och det spred sig som en löpeld!! Helt galet! Dom gjorde det mest för det var kul och riskade pengarna för boka upp en klubb. Det sålde slut direkt och Facebookgrupper skapades där alla var lyriska. Det var en speciell klubb på 80 talet då det var så många stammisar och att nu Boris och Chris kom tillbaks, så många som fick nostalgi och ville gå. Så dom bokade ett större ställe och säljer slut igen!! Det blev en helt galen kväll! Jösses vad jag nu förstår hur stor Christer var under den tiden när han bodde här. Det var i L.A Christer började hela sin karriär som DJ då med just Boris då Christer tjatade till sig jobb och började hjälpa Boris med ljuset medan Boris spelade. Christer hade ju talang och fick snabbt börja spela själv, Christer började också med radio bla POWER 106, och KROQ därav namnet Swedish Chris som alla kallade honom och så fick det bli i radion med, och därav Christers namn på Instagram. Att kvinnor skrek efter Christer, folk som ville ta selfies, folk som mailat och skrivit på Facebook om dom fick chans att träffa dom, en kille åkte tom hela vägen från Dallas! Jag är så stolt över Christer! Och så kul dom hade då! Och nog alla som var där som blev 18 på nytt för en kväll!😂😄🙌🏼

Så glad jag kunde vara med, då Milo var hemma och sussade gott med Nicklas som passade honom. Jag visade Milo sen massa klipp på morgonen när papp spelade. Häftigt! Pappa är duktig! Papp spelade musik Milo! 🤗🎉❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *