2017-01-04, kl 18:30❤️ Då kom du till oss, redo för världen! Kärleken obeskrivlig, ord räcker inte till. Att få ha dig på bröstet, känna din värme, doft, hålla om dig, både pappas och mina ögon var tårfyllda, av sådan glädje och kärlek och stolthet som jag inte trodde var möjlig. Idag fyller Du 2!!Du är helt otrolig Milo på så många sätt. Du är så oerhört snäll, redan så omtänksam, kärleksfull, smart, nyfiken, lyhörd. Du är så rolig och busig och ditt enorma leende! Jösses vad du strålar och jösses vad du är glad! Du är verkligen vår stora solstråle och jag som mamma ska göra allt för att du alltid ska få känna och behålla din livsglädje som du har. Du är så lätt att ha med på allt vi gör. För det har papp och jag sagt, du ska följa med på allt, för vi vill ju visa dig allt vi tycker om. Resa är en sån grej vi tycker om och redan har du varit i Los Angeles 3 gånger, nu igen på din födelsedag. Vi har varit i Spanien och Cypern, vi har åkt pulka i Åre som snart blir skidor och vi har åkt båt jätte stor båt till Gotland och Finland. Och vår egen båt också så klart som du själv ville köra i somras. Vi har flugit flygplan och åkt tåg till momo och mofa och bil till farmor och farfar. Allt är så spännande!

Du vaknad upp på din 2 års dag i Las Vegas och på söndag har vi kalas för dig här i L.A och sen kalas när vi är hemma i Sverige igen. Mamma gillar att fira nämligen. Mycket.🙊

Milo. Älskade Milo. GRATTIS på din stora dag! Mamma och pappa älskar dig!🤗❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *