Date night Vegas🌟

Med Sara och Nicklas med i Vegas så tog jag och Christer en egen date night och gjorde Vegas. Milo hade hur kul som helst uppe på rummet och busade och blev så glad att han hade fullt upp och skrattade och log när vi sa att mamma och pappa ska bara ut och äta. Han gjorde kullerbyttor i sängen med Sara.☺️

Vi åt på favoriten Tao – en asiatisk urläcker romantisk, cool, mörk, häftig och stämningsfull resturang och maten och drinkarna är fantastiska. Vi har ätit här förr och tog den igen då den låg på hotellet där vi bodde. Jag kunde inte låta bli att räkna alla de personer som servar sällskapen här. Mot en servitris/servitörer hemma så var uppställningen här en vanlig kväll första person som hälsar er välkomna. En värdinna tar dig till bordet. Tredje kommer direkt och häller upp vatten till din servitör kommer. Servitören kom med drinkar men vinet kom en annan och hällde upp. En diskplockare som tar bort tomma glas och tallrikar, en annan som kommer med maten, och ständigt har du din servitör som finns där. Två vakter cirkulerade också i kostym och hörsnäckor och dom bara, el bara och bara, dom är där och ser helheten över golvet och var sjukt snabba att rapportera allt ifrån om dom såg någon som behövde nåt till om det blev rörigt någon stans. Så 7-8 personer, för oss. Och det var inte unikt här, det är väldigt vanligt med alla olika roller dom har på restaurangerna här. Häftigt för allt flyter på i galet tempo, sjukt strukturerat och amerikanerna är fantastiska med sin service och bemötande. Alltid presenterar sig med namn bara det och frågar alltid hur man mår och om man har ätit där förr. Det här är en av sakerna jag älskar här, servicen, bemötandet.

Vi hade verkligen en urmysig kväll och det må vara det bästa som finns med Milo med men det är underbart att få ha en middag och duo-tid med. Det behövs, alltid tycker jag. Älskar date nights.❤️Sen blev det shopping.🤔😂 åh! Ursnygga! Dom måste vi ha!! ropar jag förtjust. Du vet jag med någon drink och vin i kroppen blir allt ÄNNU bättre och bara för att jag hittade en hatt som glimmade så skulle vi plötsligt ha hattparty när vi skulle komma hem till Sverige! Ja vi måste ha en fartfest! Tänk oss i dom här då!! Jaaa!

Vi köpte inte hattarna, någon av oss…🤓

Men vi köpte godis!😝Och hade lite spa sen på rummet när Milo hade somnat. Tänkte jag gör mig extra snygg för Christer.😳😋🥰

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *