PT Duo vecka 10 av 12!👊🏼

I samarbete med SATS Sverige

Två veckor kvar! 2 (!) veckor kvar till L.A! Måndag! Invägning! Och första måndagen i månaden så även mätning!

Vi har nu tränat med vår PT – James T McRae SATS Södra Station i 10 veckor. Vi startade i slutet av september och håller flitigt i våra PT Duo pass 2 ggr i veckan. Det blandat med andra pass på SATS, cykel som jag själv instruerar och Body Pump. Finns tid så försöker vi även få till ett löppass under helgen som det blev denna helg. Faktiskt två då vi sprang både lördag och söndag. Inte ens regnet kunde stoppa oss. Bara att snöra på löpskorna, reflexväst, mössa och vantar och dra ut!

Så! Resultat so far!

Tess 62,4 kg!! ( målvikt 60 kg)

Christer 78 kg!! ( Målvikt 75 kg)

Jaaaa!! Jag har alltså gått ner hittills 5,3 kg! Det är två mellanplattor på Body Pumpen! Christer 8,6 kg! Så stolt över min man. OCH mig själv. Det rör sig men vi är inte där än! Men tror och känner att vi kommer nå våra målvikter innan jul.

14,1 kg – tillsammans! Det är många mjölkpaket det! 😱😂

Nu kör vi vidare! Kliver ju in i semifinalvecka nu! Ny film på Instagram ikväll @tessmodig #temotraining

@satssverige #duklarardet

Posted in: TEMO 3.0
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *