Helgen

December OCH första advent! Vart tog november vägen?? Som jag tycker är en ganska tråkig månad men den bara försvann.

Fredag tog vi en liten AP – after preschool. Jag och Milo åkte till Christers jobb och hängde lite. Det var Tex Mex AW i deras restaurang till Milos förtjusning som börjat älska Taccosch. Taccosch båt är favoriten. Med majsch! 😄 Milo vann ett pris! Ett litet pris. 😋 Sen blev det fredagsmys.Lördagen stack vi båda ut och sprang. Men vi får ta det var för sig så jag sprang ut medan Milo låg och sov middag. Motvilligt när jag tog på mig skorna, dom där minuterna innan, det regnade ju för tusan!! Men det var bara att dra ut! Vi är ju inne k finalveckorna nu här! 2(!) veckor kvar till L.A!!! Just do it!!Men känslan därefter när man når målet! Vet du vad jag gjorde! Satte på mig lurarna med den nya Body Pump koreografin och sprang till den! Två flugor i en smäll för då kunde jag springa och tänka och öva koreografin! Funka jätte bra och för första gången på länge gick det riktig bra att springa och det blev 8 km!! Långt för mig som inte är en van löpare. Sjukt nöjd.

Desto mysigare blev det senare. Då åkte julsakerna fram och vi klädde granen och tog årets första glögg! ÄLSKAR julen! Att hänga på vinden mindre kul att dra ner allt men när vi väl har allt framme tycker jag det är jätte mysigt! Stora ögon på Milo med allt som lös och blinka och otroligt duktig att förstå att man ska vara försiktig. Så kul ålder Milo börjar bli nu och förstår så mycket mer den här julen! Man blir ju själv barn på nytt😍🥰🎄

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *