Söndag💙

Myssöndag. Nybadade och snart läggdag. Alla gosedjuren ska få godnattpussar. Mysen som min mamma kallade Milo redan när han låg i magen, passar så bra, mamma visste inte då så rätt hon hade för Milo är verkligen mysmästaren här hemma. Han älskar att mysa med filtar och gosedjur, mycket pussar och kramar och älskar att ligga och dra sig i sängen eller i sitt tält han har i rummet där gosedjuren också brukar åka in. Och än så länge så räcker det att fråga Milo om kvällarna om vi ska upp och sova, då får han fart, tar sina filtar och går själv upp och säger ”myyysch” ja Milo, vi ska myscha! 😄😍 Så! Natti,natti! Nu är det läggdags! Hoppas du har haft en mysig helg!

Kram från oss🤗💙Milo i sin nya morgonrock och tofflor. Du hittar dom hos Lekmer.se💙Godnatt!🤗💙💤

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *