Nya västar

Tjusigt! Nya västar på oss SATS Instruktörer! Fräsch med det mörka blåa och röd logga istället för svart och vitt. Tighta som tusan bara i modellen så får hålla in magen!🤢😋😂

SATS Zenit cykel torsdagar 12:25Flaskan!🤩Om inte på varje pass så någon gång i veckan får jag frågan vart jag har köpt den. Jag älskar när ni kommer fram och frågar om både musik, kläder, vattenflaskor (!) och allmänna tips! Det för mig är en del av att vara instruktör, inspirera och hjälpa. Flarran! Jag fick den av min man som känner mig så väl! Klart han hittar en flaska med bling till mig när jag hade fått Milo och svepte vatten om dagarna när jag ammade. Den har varit med mig sedan dess. Christer hittade den på eBay! På tyska eBay då du där slipper fraktkostnad. Googla bara ”bling waterbottle” så hittar du dom. Finns i alla möjliga färger och älskar den! 🤪❤️❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *