Mitt höstlov

Hej! Milo här! Lånar mammas blogg lite och tänkte skriva om min roliga mormor och morfar. Stora barn har ju höstlov eller vad det heter. Jag och mamma tog lite lov och åkte ner till min mormor och morfar nere i Skanör. Det är jätte långt bort. Men tåget vi åkte gick jätte snabbt. Jag sov hela vägen ner.

Gud vad jag har busat med min mormor och morfar. Kolla mina bilder. Vi har cyklat jätte mycket och det tycker jag är jätte kul för då sitter jag bakom mormor och har hjälm på huvudet. Vi cyklade till lekparker, till hästar och till en jätte fin, stor, röd traktor. Traktorer är mina favoriter just nu! TAKTOO! Jag har gungat, jag har kört traktor, jag har hoppat i löv, jag har handlat med egen vagn på Ica. Jag har lekt kurragömma och sprungit efter mormor. Jag har kört bil med morfar och jag har sett när sopbilen kom! Jag har varit på Leos Lekland för det hade dom där nere med! Så jag visade morfar när jag åkte rutchkana! Jag har spelat lite ajpäääd men vet du vad som hände sen då. Jag vaknade på natten och kräktes plötsligt! Jag hade blivit magsjuk! Oj vad jag kräktes. Flera gånger på natten och på dagen var jag jätte trött. Men mamma sa att jag var jätte duktig för jag var inte ledsen och jag förstod att magen var lite knasig. Mormor och morfar och mamma tog hand om mig och sen var jag bra dagen efter. Jag måste ha ätit något. Dagarna går så fort när jag är hos mormor och morfar och jag blev lite ledsen när mamma och jag skulle åka tåg hem. Jag ville ju att mormor och morfar skulle komma med mig. Men pappa skulle hämta oss sa mamma och då blev jag lite glad. Jag somnade på tåget tillslut igen och drömde om min mormor och morfar. Det är kul att mamma tar så mycket bilder för jag brukar låna mammas telefon och titta på alla bilder. Det var verkligen ett roligt lov. Jag vill ha lov jämt!

Saknar er mormor och morfar!

Kram MiloGungade och sprang i löven.Jag klappade hästar och körde taktooo!Sopbilen! 🙂Handlade och fikade lite med momo och mamma.Körde bil med morfar.

Gungade lite! Konstig gunga va! Mormor busar alltid med mig när vi äter. Det är kul! Saknade mormor och morfar och förstod inte varför inte dom skulle hoppa på tåget. Mamma och jag åt lite mat i bistrot. Men tillslut somnade jag. 

Posted in: Föräldrar
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *