1,5

ÄNTLIGEN! Äntligen rörde sig vågen för mig med! Jag har ju stått still i två veckor. Skillnaden förra veckan mot tidigare, jag lade till två löppass. Jag behöver nog mer fys. Och som jag tidigare skrivit – äta MER! Det jag försökt tänk på mest är målen mellan målen. MELLANMÅLEN! Att inte låta det gå för länge mellan huvudmålen.

Vecka 5 – vågen står nu på 64,5! 1,5 ner från förra veckan! Äntligen! Christer? 1 kg ner ytterligare! HEJJA CHRISTER! Christer har nu hittills gått ner 5,3 kg! När vi kliver in på 5e veckan. Jag har gått ner 2,9! Det känns. BHn stramar mindre, jeansen börjar lätta i magen. Det går framförallt lättare att springa och vikterna ökar ganska snabbt på övningarna vi gör med James, vår PT på SATS. Sötsuget börjar avta, vi är piggare och nya vardagen börjar nu bli till en vana. Jag gillar vårt tempo. Och ändå ganska små justeringar i vardagen. Inget hets, peppar varandra. Vi kommer nå våra målvikter.

Nästa vecka har nästan halva tiden gått. Mot målet L.A 16 december. Då ska vi mäta oss. Som jag tycker mer är det roliga, och mest relevanta. Midjemåttet, och bröstmåttet. Det är där både jag och Christer går upp. Så nästa vecka får vi se måttbandet vad det visar.

Bara att kämpa vidare! 47 dagar kvar till LOS ANGELES CALIFORNIA!!!

Posted in: TEMO 3.0
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *