Fatboy mania!

Såg du min film på min Instagram när jag stylade vår takterrass! Med bl.a. dom läckra sittsäckarna ” Buggle up Out door” från FATBOY.! Jag köpte dom hos Royaldesign.se och vet du! Just nu hittar du dom där för 25% rabatt! Fram till 16/8 är det Fatboy Mania med rabatt på massor av produkter! Det läckra Light Tray har verkligen blivit min favorit från Fatboy, även den hittade jag hos Royaldesign.se. Använt det så mycket, se nedan, passar ju överallt, så jag beställde nu benen till också då du kan få det som ett litet bord. Det borde komma i dagarna här så kan jag visa det med.

Så! Här kommer lite fler bilder! Produkterna länkade nedan så du hittar lätt om det är något du gillar! Det är inte bara Fatboy dom har rea på, just nu har Royaldesign sin stora designer rea upp till 70% rabatt! Du kan göra massor av fynd!

Här kommer bilder och ny film kommer under dagen på min Instagram där jag stylar mer. Så kul när man kan göra massa fynd!🤩✨

Fatboy Light Tray// Kruka Vit // Karaff Eva Solo // Glas Kosta Boda// Servetter Carolina Gynning // Ljus// Kruka Grå// Fatboy Lanterna// Fatboy Buggle Up // Fatboy Hammock // Fatboy Non Flying Carpet // Fatboy Parasoll

Posted in: Inredning
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *