Rooftop

Takterassen är klar! Tjusningen att bo i hus, man blir liksom aldrig klar, finns ju alltid något att göra, om man vill. Stort som smått. Inredning och detaljer är det roligaste tycker jag, att få in lite nytt som kan göra så stor skillnad. Den här sommaren fixade jag lite nytt uppe på vår takterass, som vi knappt var på förra sommaren men i år med det här magiska vädret så har vi varit här desto mer och då känns det ju också så mycket roligare att fixa lite. SÅ! Här kommer lite ”Före” och ”Efter” bilder – Pimp that Roof Top! 🙂

 Före:

Efter: Skulle nästan ha tagit bort mattorna där under soffgruppen på ”före” bilden för dom är också nya för i år och vilken skillnad bara det gjorde när dom kom på plats! Älskar det och så mycket bättre nu också för Milo som knatar runt här vilket var anledningen först med mattan i mitten då trallen lätt kan ge stickor! Mattorna under soffgrupp är från Rusta två st som jag satte ihop och mattan i mitten är måttbeställd från Ruugs.se

Längst ner i inlägg länkar jag resterande nytt då allt kommer från Royaldesign.se Dom har ju verkligen ALLT!

Obs! Behöver jag skriva att bilder och film gjordes innan det totala grillförbudet sattes i hela Sverige. Lagen kan ju hårdras hur lång som helst, oljelampor, värmeljus, CIGARETTER (!?) Just saying, OM någon skulle få för sig att undra, då jag undrar själv ibland. Tack till Royaldesign.se @royaldesign

Se filmen! På min Instagram @tessmodig

Här hittar du produkterna! Fatboy ”Buggle Up” Outdoor // Fatboy Snack Light//  Fatboy ”Lampie-on Deluxe Lanterna // Kruka Grå // Oljelampa // Rislyktor // Underlägg/Väggdekoration ”L.A” // Vinkylare// Vattenkanna

Posted in: Inredning
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *