Summer lovin’

Falsterboveckan, Falsterbo Horse Show, just den veckan kanske du inte ska pricka in om du vill åka ner hit, om du inte är hästintresserad så klart, då är det en dröm. Jag var hästtjej som liten och älskade när den här veckan kom. Men det är veckan då det är som mest folk här nere då av förklarliga skäl med milslånga stillastående köer därefter då det bara är en väg som leder ner till Skanör. Från strax under 7000 invånare som Skanör och Falsterbo normalt har tillsammans till nu dryga 60-63 000 som Falsterbo Horse Show drar i besök. Liiite mer människor. Så ta andra veckor om du inte gillar lite trängsel.

Vi tog cyklarna vi och körde mot köerna, cyklade ner till stranden och genom campingen som har blivit rejält upprustad sen jag bodde här, Falsterbo Resort nu kallad, bara det.☺️På vägen hemåt cyklade vi igenom stallarna och där var verkligen folk vill jag lova. Så mycket större det har blivit än under min tid men jösses vad minnen det kom att bara se min gamla ridskola och stallet där man hängde varje dag 24/7. Och va kul att visa Milo allt som var helt tagen av alla hundar och hästar som var runt honom. Någon kommer drömma om hästar i natt! 😄🐴❤️Men titta då mormor och morfar! Titta! Bakom dig mormor! Fågeln! – Va vart? 😳😂

Falsterbo Horse Show arrangeras i juli varje år och är Skandinaviens största utomhusevenemang inom ridsport. År 2018 hålls tävlingarna 7-15 juli. Falsterbo Horse Show innebär inte bara internationell toppsport där svenska och internationella toppryttare tävlar i både hoppning och dressyr, utan är även en totalupplevelse med spänning, show, fest och trevliga människor. Totalt delades det ut prispengar för 8,5 miljoner kronor. Läs mer om Falsterbo Horse show på www.falsterbohorseshow.com.
Posted in: Uncategorized
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *