Bicycle

Bicycle bicycle biiiiiicycle!

I want to ride my bicycle

I want to ride my biiiiike! Och där svalde jag 15 knott! Minst!

Sjung aldrig när du cyklar, inte i Skanör iallafall, under sommartid. Ta heller inte på läppglans innan du cyklar iväg! Jag har glömt hur mycket knott det är här nere. Ouff! Bra låt iallafall! Queen. Freddie Mercury. 1978. 👍🏼

Att cykla, för att möta upp bästisen vid bussen. Minnen. Kändes som jag bodde hemma igen och gick i högstadiet. Vilka minnen som kom. Känslan. Hemma i Stockholm cyklar jag aldrig. Vågar tusan inte. Inte bara mot bilisten men cyklisten är ju helt jäkla galen i Stockholm. Du blir ju omkullkörd och manglad om du inte håller tempot. Glöm det där ”sköna” att cykla till jobbet som dom själva vill få det att låta som, det är tusan inte ett dugg skönt och rogivande att ha spandexmaffian upptryckt i röven och självutnämnda trafikpoliser med helt egna trafikregler, vanliga lagar och regler gäller tydligen inte för cyklisten. Sido spår, hur halkade jag in där, strunt samma. I Skanör däremot, där kan du trampa på i egen takt, nynna, på gamla Queen låtar, mysa, andas in, och, svälja knott..😝

Jag mötte upp min barndomsvän, bästisen Sandra, för en middag. Det blev Stationen i Skanörs Centrum då vi båda hade glömt att hästveckan redan börjar ta fart här, börjar på lördag men folket har redan börjat komma ner så det var helt fullt på Badhytten som vi först hade tänkt. Underskatta det där med att boka bord. Men Stationen var mysigt det med. Vi firade vänskapen men också Sandra som nyligen har fyllt år.

Grattis och skål Sandra! För födelsedagen men också för 27 års vänskap! Va! Hur gamla är vi då?! Var vi inte 16 nyss, och just cyklade till varandra! 😱😄☺️🤗❤️

Fluffig frilla. Just det. Föna heller aldrig håret innan du ska ut och cykla, eller, försök tro att hålla håret fint rättare sagt, för det blåser alltid här nere med. Men man får ju fin volym! 💁🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙅🏼‍♀️😄

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *