Utelek

Nu vet vi äntligen vad vi ska göra på vår terass bakom huset, som vi fortfarande har helt tom, för vi rör oss inte så mycket där. En terass som går längst husets långsida. Det kommer nu bli Milos crib! Milos Play yard! 🙂 Blir perfekt för den terassen är lite mer skugga om dagarna och där står också Milos två äppelträd som han fick när han döptes förra året, ett av min Faster och ett av Gert Fylking. Är inte det en fin present för övrigt! Så glada vi blev och kul present som kommer växa med Milo!

Det blir till att bygga och jösses vad mycket fint det finns! Vi hittade allt hos mina favoriter Lekmer som vi tidigare köpt en hel del ifrån. Här kommer lite av favoriterna som jag har satt ihop så får vi göra ett ”före & efter” reportage senare. Hoppas det hinner komma till fredagen här så kan vi fixa hela helgen. Produkterna är länkade nedan. Jag vet någon som kommer bli överlycklig! 🙂

Kram

Tess:)

Lekstuga med rutchkana//Trägunga grå//Picknickbord//Sandlåda

*I stolt samarbete med Lekmer.se @lekmer_se*

Posted in: Föräldrar
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *