Malin 50 år

Och så har jag inte en enda bild på själva huvudpersonen och födelsedagsgrisen! Tog någon vid ankomst men blev en halvdan suddig iPhone bild så får fråga Malin om lite bilder sen då hon hade fotograf på plats.

148 personer var det på festen! 148! Vilket party Malin hade dragit ihop och gjort så himla fint i deras villa i Bromma! Rosa mattan, såpbubblormaskin, bartenders från Anglais som showade i baren och gjorde fantastiska drinkar. DJs, både Leo som Christer känner och Peter Siepen. Champagne i massor, fantastisk mat och FANTASTISK väder så vi kunde vara ute på deras fina terasser med vattnet framför oss. Malin hade också fixat ett photo booth med massa roliga kläder man kunde gå loss på, vilket jag och Christer SJÄLVKLART gjorde. Bilderna blev ju jätte bra, verkligen! 😆

STOR GRATTIS MALIN och hell of a damn BRAKfest du hade ordnat! SÅ fint och hoppas du själv blev nöjd. Det tror jag! Fantastiskt!🎉🌟💓Jo ra så att äää.. Ja titta Milo, mamma och pappa var på fest. Va knasiga vi var.😳🤪😂

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *