Båtpremiär

ÄNTLIGEN! Varje gång vi tar upp Savannah, vår båt, för säsongen där kring september,oktober, så tänker jag alltid, snart, snart är det vår igen, längtar tills vi ser henne nästa gång, och lika snabbt går det ändå, även fast vintern just där och då kan kännas lång, mörk och kall, men nu är det ju maj! Igen! Det går fort. Christer körde hem Savannah då vi har henne inomhus om vintern mot Täby till, egentligen skulle vi ha lagt i henne förra helgen men det blev ju kanon denna helg med som bjuder på brakväder och kul när mamma och pappa är här uppe med! Det blev premiär med en exalterad Milo, som verkade komma ihåg för han var coollugn och satte sig likt förra året vid ratten och snurra runt och gick sen och satte sig och tittade på vattnet som han älskade när det blänker.

Vi ligger vid vår brygga och givetvis har Milo alltid flytväst när vi åker om någon skulle få för sig annat så ni behöver inte vara oroliga.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *