Att resa med barn

När resan blir så mycket enklare! Jag har ju varit en mästare att packa för mycket tidigare. Både till flygresan och bilresan och vi har redan hunnit med en hel del resor under Milos första år. Har varit för nu börjar jag tusan lära mig! När vi reser med Milo, det går inte att ta med sig allt, har jag stilla insett och tog ett år tills jag börja förstå, 🙈 då jag packar det ena och det andra och alldeles för mycket kläder, skor, olika mössor, vantar, leksaker, favoritfiltar, blöjor mm och sen vagnen på det som har varit den största utmaningen då Milos vagn blir ju ett jabrak av dess like när vi får in den i den jätte lika reseförpackning som vi också köpte till för att slippa stå på flygplatsen och slå in den plast. Jätte bra men det blir stort, tungt och hjulen måste tas av och suffletten. Tills nu! Nu premiäråkte vi med Milos nya resevagn från tidigare inlägg! BABYZEN Yoyo+! Så bra det fungerade och så smidigt! Jag är lyrisk! Och det var Milo med som tydligen älskade sin nya vagn och att få sitta framåtvänd! Bilderna nedan är från den utlovade filmen som jag och Christer gjorde, på Bromma Flygats, på vägen ner till Skåne! Filmen hittar du på min insta @tessmodigVagnen hittar du HÄR!

I stolt samarbete med Lekmer.se @lekmer_se

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *