VÅRNYHETER!

Jag har några favoritmärken i kläder som återkommer i min garderob, och som jag gillar lite extra mycket. Du som har följt mig ett tag känner säkert igen Ajlajk. Nu har deras vårnyheter kommit! Yay! Vååååårnyheter! Bara ordet blir man ju glad av att säga! Och som vanligt såååå mycket fint! Ljust, fräscht, vackert, vårigt, chict i fina ljusa färger och lätta material. Här är några av mina egna favoriter som jag har satt ihop och som jag kommer bära i vår och sommar. Titta bara på kimonon och byxorna här nedan till vänster! ÅÅÅ! Finns även i grått! Kläderna länkade nedan så du hittar dom direkt och som vanligt finns alltid varje plagg i flertal färger!

Mönstrad kimono//Mönstrad byxa//Långärmad svart top med pärlor//Vit tröja med nitar// Glitterhoodie med pärlor//Rosa byxa//Top med brodyr

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *