Mello 🎉

När vänner säger – vi kommer hem till er och gör middag! Vi fixat allt!

Som småbarnföräldrar – jaaaaa! Tack tack tack tack!! Va! 😃 Vilken lyx! Våra vänner kom över, med fullpackade matkassar, bubbel, vin, ostbricka, stod för allt, fixade allt, sa åt oss att bara ta det lugnt, att släppa kontrollen. Vi som älskar att ordna middagar, fester, och kalas jag och Christer men kan villigt erkänna, nu med liten, vilken helt annan lyx det är när någon annan tar initiativ och skämmer bort en. Mitt tips det bästa du kan ge nyblivna föräldrar – ge din egen tid – bara att säga att kan jag hjälpa till med något, eller, sitt, vi fixar det här, eller som Jessica Johan – vi kommer hem till er och gör middag, det är vår tur att bjuda igen men vi kommer till er!

Love love love! Lyx! Vi njuter! Blir ompysslad. That’s whats friends are fore. TACK JESSICA OCH JOHAN och bästa vovven Ludwig så klart.🤗❤️🎉

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *