Älskade, älskade Milo! Sedan du var 5 månader har vi gått och gått och gått, du ville gå hela tiden med dina små händer hållandes högt över huvudet i våra som stöd, så vi var helt säkra på att du skulle gå innan jul. Men sen kom du på att krypa och det var ju jätte kul och det verkade du vara så nöjd med, så vi jul gick vi inte minsann, varför gå, krypa var ju jätte kul! Men så en dag, idag, 7 mars, nästan på din 14 månades dag, så tog du dina första riktiga egna steg! I pappas studio. Som om poletten bara trilla ner och du gick! När pappa satte ner dig och du står kvar istället för att sätta dig ner så kliver du fram. Och bara börjar gå! Miloooooo!!! 😃 Så stolt! Du blev så glad själv, och gick fram och tillbaks! Skratta, log, svängde, vände! Så stolta pappa och jag! Jublade! Så glada att vi hann filma! För mamma och pappa kommer alltid komma ihåg den här dagen, så vi får visa dig sen istället. Och mamma, ja, jag grät! Så duktig vår Milo! Hurra!! Du går!!😃😍🤗🤗👣👣🎉🌟✌🏼👶🏼✌🏼👣👣

Bilder från film, du hittar den på min insta @tessmodig ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *