Det är mycket ljud och ljus här hemma nu! Allt som låter och allt som blinkar gillar Milo. Musik har han i hela kroppen, det märks. Så fort han hör en endaste liten ton så gungar han, klappar händerna, skrattar och ler. Att hänga i pappas studio är ju den största favoriten, Milo kan sitta där inne hur länge som helst. Spelar inte vi musik så älskar Milo att sitta med böcker som låter. Och det har blivit många. Och dom sätter han gärna igång allihop samtidigt! Omringad av böcker som låter sitter han nöjd i mitten och ler, älskar att se min reaktion och att jag ska dansa till.

Siffror är kul också. Han kan tusan alla siffror redan och det kommer från att vi har en digitalklocka i vårt sovrum, som lyser upp med siffrorna i taket. Den älskar Milo att ligga och titta på och gjort sedan han var riktigt liten, och vi ska säga siffrorna, en efter en, och när den ändras. Då låter Milo exalterat och pekar. Där går många minuter inne! haha! 🙂 Vi uppmuntrar det och har nu magnetsiffror på kylskåpet som han älskar att sätta upp och ta ner, sätta upp och ta ner, det med bokstäver och djur, men siffrorna är nog favoriten ändå. Sen givetvis har vi Babblarna med. Inte så mycket alla figurer, än, som Milo har alla kramdjuren, och plastfigurer, utan det mer populära är filmerna, framförallt när dom sjunger. Då studsar han och har ännu inte tröttnat på filmerna där vi står för en stor del av dom där miljoner visningarna på YouTube. haha! 🙂

Lekmer.se hittar jag nog det mesta hos och beställt en hel del. Tänkte, jag sätter ihop lite av Milos favoriter. Vad tycker era barn om? Har du något tips? From 1 år och uppåt?  Här är några Milofavoriter just nu. Länkade nedan. Allt från Lekmer.se

Favoriten! Årets småbarnsleksak 2016 från Tog Awards! BeatBo! SÅ Milo! Så söt! Den lilla roboten där. Den älskar han! Massor av knappar att trycka på. Den dansar, spelar musik, räknar och så kan du spela in egna ljud och namn som BeatBo lägger in bland musiken han spelar. Och så lyser magen som uppmuntrar barnets sensoriska förmågor. År 2016 vann BeatBo Toy Awards pris som årets bebisleksak. Lika flitigt går även keyboarden bilden där nedan för. Massor av ljud, låtar och rytmer. Och så har vi Duplo! Men så kul det är! För vuxna då också! För jag fastnar själv med det och bygger dom små, söta figurerna! Haha! Just nu tycker jag nog det är lite roligare än Milo, Milo tycker mer om att dra isär figurerna som jag har byggt! Hehe! 🙂

Här hittar du favoriterna!

BeatBo, Aktivitetskub, Duplo, Stoy Wood Bultbräda, Amazing Key Board Animal, Magnetbokstäver, Aktivitetskub,

Stack and music rocking rings var Milos favorit när vi var i L.A då ännu inte fyllt 1, som Maria, Christers syster hade sparat från hennes barn och som Milo älskade. Då stjärnor men här ringar, som du trär på och då blinkar dom och lyser. Så snabbt han lärde sig det och hittade denna nu hos Lekmer och funderar på att beställa den, och hoppas han fortf tycker om den. Ja, den låter ju och blinkar så. Tror det blir en sån. 🙂

 

I samarbete med Lekmer

 

 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *