Family dinner

Familjen Krutrök, Söderlund, Malmgrens och Modigs! Vi hade mysig middag här hemma igår. Vi hade bjudit över Annika och Fredrik och Annikas föräldrar som jag älskar så, dom är så underbara, och tillsammans med mina föräldrar som är uppe hos oss. Och så våra pojkar så klart, Milos BFF Jax och söta Lexie, Jaxs syster, Annikas bonusdotter. Det blev fonduemiddag och mello och avslut i jaccuzzin. Milo och Jax då! Alltså dom två killarna, så himla snälla mot varandra, som satt och kommunicerade på sina sätt med varandra, delade på maten och gav varandra vattenflaskorna. Med oss hela middagen. Så mysigt att se dom ihop, som två brorsor.

En väldigt trevlig kväll blev det.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *