Åååååå!! Jag vill gå i flip flopps! Och kjol! Jag vill dricka Corona och känna solen mot kinderna! Jag vill svettas! Av plusgrader då, INTE för att jag drar snöslunga och snöskyfflar fram och tillbaks så svetten rinner och snön är upp till knäna så det rasar in i stövlarna så byxben och strumpor blir plaskblöta! Åååå! Nääää! Vi har skottat hela morgonen. Känns i varenda led och muskel. Tur man tränar, för jag tänkte nog igenom varenda rörelse på Body Pumpen då det blev både knäböj, frivändningar, bicepscurl, allt med den där jäkla skyffeln. Nu kan väl inte norrlänningarna skratta åt oss för nu har vi för tusan vinter på RIKTIGT! Det är jätte fint med snö men det får gärna sluta nu.Tog inga före bilder på denna för då var jag för arg, när dörren till takterassen inte ens gick att få upp och snön som låg här uppe var över mina knän och jag var tusan gråtfärdig när jag hade tagit dom första tagen och hade typ 40 kvm kvar! Sen en terass där nere, trappan och hela uppfarten! Jo då! Det var dagens träningspass det. Bo i villa om vintern är ju kul. Och hör mina egna ord när vi bodde i lägenhet att jag aldrig ska klaga på varken snöskottning el gräsklippning. Vet i tusan😡💩👹🤬🙊😇

Tur man har en man som aldrig klagar och rädd för att ta i. Han hatar snöskottning men är sjukt effektiv. Han hoppa tom över till grannen som är bortresta och tog deras uppfart med. Grannsamverkan! 👊🏼

Mamma tyckte det var mysigt och tog trappan. Mysigt!?! Gaaah! Mamma! Finns INGET som är mysigt med snöskottning!😱🙈😂😄❤️

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *