Sköna söndag

Vilket krispigt väder! Ok! Nu är det väldigt vackert, när det är vindstilla, solsken, minusgrader och snön får ligga kvar. Då kan tom jag njuta av det, även om termometern visade -12C! 😱🙈😂

Lite ”after party mood” idag, kalasbakis, då inte pga alkohol men alltid när vi fixar till fest el kalas så brukar jag bli ganska trött efteråt. Men så skönt trött. Nöjd trött. Älskar verkligen att ordna till fester och kalas! Igår var vi 30 vänner här hemma! 23 vuxna, 7 barn!😍 Det blev så bra. Så idag blev det en skön promenad i gnistrande snö, så slappnar jag av, medan Christer älskar att sätta sig i sin studio, man cave 😂 och pilla med musiken. Det är hans sätt att koppla av. Varför ska man ut och gå om man inte har ett mål tycker Christer. Jag älskar att ta promenader. Manligt, kvinnligt? 😂

Jag njuter att ha mamma och pappa här som är uppe en hel vecka hos oss! Milo är verkligen tokig i sin mormor och morfar så det blir bus varje dag och vad bråttom Milo har på mornarna när han vaknar för att han ska in till mormor.😄 Idag slocknade han i vagnen så fort vi kom ut, hann inte gå 50 meter ens. Han var nog också kalasbakis. ☺️

Stor kram och sköna söndag på dig!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *