Helgen

Vi var i Gävle i helgen då Christer skulle spela på en bröllopsfest. Bodde på Elitehotell där vi nästan är stammisar nu som Milo älskar och känner igen sig nu. Vi åt på Restaurang Helt Enkelt då Christer inte började spela förren senare på kvällen. Alltså personalen på Helt Enkelt! Så underbara! När vi kom hade dom redan dukat upp till Milo och satt fram barnstol och Milos mat som dom hjälpte oss värma kom dom ut med den upplagd på fint fat med fin garnityr! 😃❤️ Så lite som behövs och så fint gjort då man annars är van att få maten tillbaks i barnmatsburken bara. Milo fick en ny favorit – servitrisen Josephine som busade med Milo. Så mysigt att bara ha en miniweekend så här. Och gillar att mysa på hotellrummet med Milo när pappa spelar. Och så fint välkomnande då på Elite!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *