Vardagsbild 2/7

Vardagsbild 2/7

🖤BABBLARNA🖤

Olika tycke om tv för små, jag tillhör dom som tycker det är ok, i små doser. Det är du som bestämmer hur just ni gör. Precis som med allt annat. Fenomenet Babblarna – att se Milos glädje. Milo vet precis när jag frågar om vi ska se Babblarna. Han sätter sig direkt och tittar storögt mot tvn. När musiken drar igång ler och skrattar han och sitter och hoppar. Att passa på och göra något annat under tiden glömmer jag för jag fastnar istället sittandes, tittandes på Milo, med ett stort fånigt leende. Gud vad jag älskar den här lilla killen!

Jag skickar utmaningen vidare till @budtoroseannika – 7 vardagsbilder i svartvitt, 7 dagar i rad.🖤

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - my second home Paulina Danielsson - Smile Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA Keela - BRA SUPPORT <3 Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *