Blommiga blusar

Jag har fått dille på blommiga blusar! Och tröjor med paljetter! Och rosa toppar! Kanske för att jag vägrar hösten. Ett litet tag till. Känns idag om inte annat att den är nog här nu va? Blusen från igår eller gårdagens inlägg, när jag var hos min frisör, kommer från H&M då jag fick frågan vart det kom ifrån. Här kommer lite mer samlat från mina senare inköp som just blivit en del från H&M då jag älskar att dom tagit in väldigt mycket mönster och färger nu trots höst. Ok, tjocka koftor är rätt mysigt det med.🤗Favorit! 🌟✨Blommig blus H&M// Stickad tröja paljetter H&M // Tröja viskosärm H&M✨ // Blomlig blus och byxor H&M // Rosa armlös topp H&M//  Rosa blus H&M🌸 // Vit tröja Ajlajk //T-shirt Lindex // 

Posted in: My Closet
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *