Kransen har kommit

Men hörrni! Den blev ju jätte bra! Midsommarkransen jag chansade och köpte från Madlady. Den kom igår!

En chansning efter att ha googlat runt för inspiration för årets krans så såg jag denna som var precis den stil och färg jag ville ha så jag kommer köra på plastkrans i år. Den var faktiskt lika fin som jag hade hoppats på. Bilden på den kransen som jag ville ha på madlady.se så tyckte jag att blommorna satt lite konstigt längst fram, hoppades att alla kanske inte är exakt lika och att blommorna kanske kunde justeras lite. Som jag trodde, mina rosor var bättre tyckte jag! 

Färgen på blad kan kanske vara något för gröna men inte märkbart. Bandet där bak är bra så du kan justera storlek men jag kommer sätta i eget band för det var inget fint band, tycker jag.  Kändes och såg lite billigt ut. Väldigt tunnt men lätt att byta själv. 

Smakprov på kransen kommer här så får vi se på midsommar med klänningen. Blir nog bra. Du hittar kransen och massa andra stilar och färger HÄR! i mitt tidigare inlägg. 

Glad Midsommar i förskott!:)

Posted in: Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *